Over ons

peterhuizerSpecial Day Drive Ford Mustang Huren is ontstaan uit een mooie hobby; het in goede staat houden en rijden van klassieke auto’s. Eind jaren 80 werd een collega rondgereden in de eerste oldtimer trouw auto, de witte 1967 Ford Mustang Fastback. Dus dit doen wij inmiddels al meer dan twintig jaar.

Tijdens een trouwerij van een vriend reed de 1967 Mustang achter het gekozen trouw vervoer en schreeuwde iemand me in plat Haags toe wat ze hadden moeten doen; Ford Mustang Huren! Dat zet je aan het denken…

Voor een jaar dagelijks gebruik werd de tweede oldtimer een mooie 1965 Ford Mustang Coupe aangeschaft en deze bleef in de collectie.

Veel mensen zullen nooit in staat zijn een mooie oldtimer te bezitten, ik vond dat ik ook anderen op een betaalbare wijze van mijn unieke auto’s moet laten genieten. Ik wil dus persoonlijke service verlenen met eigen auto’s en kan er als u wilt alles over vertellen. Al een aantal jaren verkennen we de markt en hebben we altijd tevreden klanten.

Begin 2012 is dan het punt daar, Special Day Drive Ford Mustang Huren wordt ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Inmiddels dus officieel een bedrijf met veel ervaring in trouw vervoer, gala vervoer, fotoshoots, sweet 16, vip-vervoer, videoclips.