Polaroid fotografie

U kent misschien nog de Polaroid foto’s (jaren 80) met dat witte randje die uit de camera kwamen en moesten drogen. De kwaliteit was niet al te best, ze waren uniek en je kon er geen tweede van maken of nabestellen.

polaroidNu heb ik een nieuwe technologie, nieuwe betere films en ik ben 1 van de eersten zo niet de eerste die dit aanbiedt.
De foto’s worden digitaal gemaakt waarna je een selectie kan maken. Hierna kan je de foto’s nog iets bewerken en van een kader voorzien.

Als je afdrukt komen de foto’s nog steeds uit de camera rollen dus dit is een groot fun-effect, zeker voor kinderen die dit nooit gezien hebben. Ze zijn dus direct uit te delen! Direct resultaat dus en een tastbaar aandenken aan uw speciale momenten. Niet zoals de digitale foto’s die nooit geprint worden en niemand ziet en deelt of je alleen in het klein op een telefoon ziet.

Ik kom graag uw bruiloft meefotograferen naast uw professionele fotograaf, en al uw mooie momenten vastleggen. Hierdoor kunt u als voordeel direct aan iedereen laten zien hoe uw dag is geweest, dit daar de meeste gasten uw trouwalbum nooit zullen zien. Ook hoeft u geen 6 weken te wachten tot uw foto’s van de fotograaf terug zijn, u heeft direct een herinnering aan uw mooie dierbare momenten en u kunt ze eenvoudig overal aan iedereen laten zien, los of in een klein album in uw tas.

Ook voor sweet sixteen, kinder feesten, verjaardagen, baby showers, vrijgezellenfeesten en bedrijfsfeesten u hoeft zelf niet te fotograferen en iedereen heeft direct een leuk aandenken, of klein kadootje.
Een aandenken dat men eenvoudig mee kan nemen en aan iedereen kan laten zien, gewoon neerzet met of zonder fotolijst, inplakt of aan een prikbord hangt.

Ik kan de foto’s naar wens uitdelen aan gasten, of los aan u aanleveren, of op de locatie voor u in een mapje doen zodat de foto’s beschermd zijn.

  • 30 foto’s 1,5 uur 150 euro incl btw
  • 60 3 uur 280 euro incl btw

Als fotografieprijs tijdens de huur van 1 van mijn oldtimers breng ik minder in rekening. (de autohuur is dan een uur langer)

  • 30 foto’s 3 uur fotografie (bij 4 uur autohuur) 125 euro incl btw
  • 60 foto’s 4 uur fotografie (bij 5 uur autohuur) 200 euro incl btw

meer foto’s of meer uren zijn mogelijk op aanvraag. Buiten Den Haag/Rijswijk bereken ik reiskosten